Summa sidvisningar

torsdag 3 maj 2012

Litet tufft för fru A

Talat med äcklen på Statlig fordran som beslutar om att driva in sitt eget bostadsstöd och göra folk hemlösa.
Bra om fler uppmärksammar dom värsta ockraräckel, och satanister, som finns i hela världen, och ockrarräntorna hos inkassobolagen, som lagen är skriven för och som  genererar bealningsanmärkningar, utan någon individhänsyn Helt absurd lag som kan slakta skuldsatta i parti och minut och det är också vad dom gör, arbetaren till varnagel Sjukdom, som vanvård i barndomen förorsakat och kalla släktingar, kan vi lämna därhän, ut på gatan med oss som inte arbetar, bara! Vilken jävla skitstat.
Efersom arbetarna är betungade, och tjänar för att klara sig undan kriminella yrkesutövare,vem ska då utföra nästa revolution? Franska revolutionens garde bestod av hungrande massor, som till slut slaktade lagvrängare som gynnade sig själva och starka familjer med privilegier. De med pengar och som struntade i omgivningens lidanden.
Idag har den fattige osynliggjorts.och har ensam att tampas med fogedstyret. och ockrande hantverkare och tekniker som snålvattnet rinner på, (som tandläkare), fast de knappt kan sätta en krona så den sitter fast.
HUR OCH NÄR en räkning hamnar hos fogden, är visst helt slumpartat och påminnelser om obetalda räkningar kommer det  visst bara en numera Vem har i smyg förändrat praxis och betalningsprocesser, så här? Vilken generation zero sköter indrivarveksamhet i statlig och privat regi, och vad består deras inre tankar av, dessa som tycker om att hålla kvar folk i skiten när de går till sina administrationsjobb, dagligen,. Vilka är det som  är våra dagliga "rådgivare, egentligen? Kan någon kulturarbetare med tillgång tiill register, ta reda på det?
LITET tufft för somliga här i landet är de det dock: Litet tufft för fru A..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar