Summa sidvisningar

lördag 12 maj 2012

Varför är boendet segregerat, frågar de dumma universitetsforskarna.

DU VIL HA DINA HEJDUKAR DÄR DE FÅR HÅLLA IGÅNG OCH PRODUCERA CRAP  OCH BARNFÖRBJUDET OCH RESTEN VILL DU HA UR VÄGEN?
Den här generation "zero" som du frambringat och som inte har någon hjärna, ingen idé om ett samhällsbygge, ingen uppfostran och ingen samarbetsförmåga.

Om det inte gäller  att anpassa sig till en slavdrivare på en arbetsplats förstås, då finns det ingen måtta  på krypande och valpaktigt rövvrickande svansviftningar, hos generation "Reinfeldt" Jag spyr, närjag ser din generation "zero', Reinfeldt.

Jag spyr åt  att du tar all heder av svenske arbetaren och att du lämnat "kulturen" åt kriminella nätverk, med kvinnförödmjuknade statistroller, och förödmjukande offentlighet, sedan de låtit sig övertalas av dig och dina gelikar att nå "karriärer", lockad att få en slant från "kungarna" för besväret.  Kungen måste ha slavar med sig in i det besudlade imperiet, så han inte känner sig så ensam. I hela sitt liv har kungen varit en svag och ryggradslös tiggare och nu hör han.till en av de samvetslösa "unga" yuppies, som närmar  sig döden och inte vill kännas vid de imperier och mångmiljarder de spenderat på att göda sina egna nersuttna gumpar. och förödda själar.

 Gumpar.som sitter där ryggraden sitter på andra, och där svansviftningarna,  inte ens kunde anas för att arslet måste försöka verka ansvarsfritt, därav blir det så fixerat, stelt och hämmat.  Hämmat av att dess ägare inte ville vifta  eftersom han är så rädd att då mista den persedel som lyfts, så det sitter där ansiktet vanligtvis är placerat. Så rädda att röra sig. Att få  baksmälla efter energiruset. Så rädda om den enda position de hade. Den som ledde och lekte ohämmat och aldrig behövde förödmjuka sin egen reserverade och stringenta "kristna" kuk för att vidmakthålla leken.

Kristenheten har tagits över av fäder (och andra aktörer) som ser män som domptörer och girigbukar.Och som gör sitt bästa till att leva upp till "idealet".

Söner som aldrig sett ett ömhetsbevis, annat än dom de kunnat snappa upp det från någon annan än fadern

Aldrig sett en tradition upprätthållas eller en kärlekshandling fullföljas. De anar kanske, men gäckas ständigt, av (en dallring av) en flyende hägring (med  kärleksgärningar,.som kom av sig i sin linda).

  Hur meningslöst var ditt liv porrkungen? Hur högt står dina akier i kurs och vad för dynga vältrar de sig i .dina arvtagere från generation "zero",kontaminerade, som oskyldiga albatrosser i ett oljehaveri. Fädernas synder går i arv intill tredje led. Inill tredje.

Och dina barns mor har du bytt ut som  värsta mångiftepaschan. Vad har du att förhäva dig över du generation "zero" spermadonator?

Kvinnomaktens eliminerande? Söner  och döttrar som slickar dig i arslet? Och att alla, är dom fullständigt utlämnande till dig, ditt svin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar