Summa sidvisningar

tisdag 8 maj 2012

Om att vinna

"Energibolaget driver inte längre sitt krav mot dig och det finns inte längre något beslut hos kronofogden om att pengarna kan drivas in från dig. I fråga om kreditanmärkningen får du vända dig till kronofogden".

Absolut såg jag en djinn innan den där dök upp. Nån satt i khakishorts med långt svart hår och solade under trädet mot gatan.
Det fanns en flicka som bodde här förut och hon och hennes mor planerade fånga en rik man och lura honom på pengar. (Mörda var det väl aldrig fråga om?)För många hammavideos.

Ja man träffar några, som blivit litet mer än svenskt lagom. De flesta är patetiska dagisoffer och nervikta, lydiga barn, som inte har annat val än att  anpassa sig.  I alla åldrar och fasoner.Nu ska jag tala om hur  reinfeldtspolitiken slår mot dem han struntat i. Sen får individualisterna, eller de som tror de sluppit undan, stoppa huvudet i sanden, igen. 

"Denna där" kommer aldrig att sänka skatten på pensioner. "Denna där", kommer däremot att sänka skatten för alla andra. Vad kallar han det? "Jobbavdrag"? Pensionärerna som redan är utfattiga, kommer han inte sänka skatten för. TROTS att de beskattas högre än alla andra grupper i samhället. Den allmänna pensionen tillsammans med det som kvinnor fått avsatt i avtalspension, är skrattretande. 

Sverige har blivit en stor skrattspegel åt omvärlden. Här vimlar av andra nationaliteters kvinnor och dem går det nog inte så stor nöd på. De har sett till att få in bara dem i fertil och arbetsför ålder, (vilket är synonymt, enligt "viss världsåskådning").

Han har genom att aldrig genomföra kompensatorisk äktenskapslagstiftning sett till att kvinnor går som otroligt enorma förlorare ur både relationsupplösningar och vid arbetstillfälleförlust.

 Det är fan INTE SANT att kvinnorna bara får ett barnbidrag för ungens skull och att mannen (eller den som står mer till samhällets förfogande)står kvar med friheten och energin som singellivet, som man, emanerar. Kvinnan kanske försöker vara lika svekfull och "fri" som mannen,men dukar då under av sexuellt överförbara sjuksomar, själväckel, endometrios, eller liknande eftersom hon har bättre, om än mer komplicerade, könsorgan och större ovana att förbigå känslolivet.

 Män verkar hamra på, därför de aldrig älskat, aldrig förstått och aldrig respekterat kvinnor.

 I gamla borgaräktenskap i Amerika, fanns det i alla fall höviskhet, kvinnan fick ett underhåll!Nu finns bara försäkringskassans NORMER, och socialens NORMER. Hur har vi kunnat låta samhällsinstitutionerna träda in i ägarrättens ställe (alla dessa förvaltningsdomstolar som nu ska organiseras om (omorganiseras),förvaltar Fk-ärenden och skatteärenden - skatt och försäkringssystem berör ALLA).
Fiffigt va, att du inte ens VET det du generation "zero". *Var kommer alla samhällsoskulder, ifrån*?
Rätt från dagis och skola och mammas tutte?


Och när friheten att tjäna sitt uppehälle INTE FINNS; utan det bara finns beräknande mansdominans på varje arbetsplats, tystande och nedhållande (och deras fliniga arselfluktande, gör att man inte kan beblanda sig, bland de lägre klasserna), spå vilket spel ska vi spela, "kvinnorna"? 
Kasta oss ner på marken och höja armarna mot skyn? 

Om man inte blir dagisfröken och fröken (som i ALLA tider), så ska vi, som är kvinnor, vallas in i den dominerande gruppens normer på nya arbetsplatser. Samma själlösa men ivriga "representerande" ( i brist på valfrihet får man ANAMMA, träda tillbaka (som den representant man är), och "ställa UPP" för den och det man "vill" representera, stordrift och sittande stjärnögt, i specificerade små fållor som administratörer och sladdertanter, åt mansstrukturer.

Alla kvinnor som anammat DERAS kvinnosyn, och för den vidare, är samtidens största förrädare.Sammanhållning och förståelse för kvinnor, finns inte ens hos kvinnor! 
Mycket "lättare", spela med och bli populär" hos den dominerande gruppen, ÄR det ju.
Ty, se det finns ju ändå inget nytt nu när allt blivit likadant, överallt. Kallas globalisering!

Detta är ett resultat av kommendant Reinfeldts GENIKNÄPP, att  om vi skaffar en ny underklass så kan vi få alla att göra "detta här"! Och få en JETE, JETE STOR förvaltning! *Eheureka*


Reinfeldt kommer aldrig införa en enda reform för kvinnor. VILKA DÅ, menar han, "de hankar väl sig fram med ett deltidsjobb inom vård, skola och omsorg, som de alltid gjort".Han är nöjd om kvinnor vårdar barnen, följaktligen så har han högre löner för mansyrkena.

 TÅL ATT UPPREPAS: VARFÖR ÄR DET HÖGRE LÖNER FÖR MANSYRKENA? *Jo* *CHORUS*: "För att statsministern, liksom alla tidigare statministrar är nöjd/a, om kvinnorna är hemma och vårdar barnen", (rekreerar mannen och barnen och leds ihjäl, och gör misslyckat hemarbete, som de inte är utbildade på och som sen en HANTVERKARE kommer och gör om, när kvinnan gått tillbaka till vård och omsorg i samhället, mycket långt om länge och mycket mer uttömd på energi.)."Karriär", *dröm, dröm, dröm*. Och förresten är det ju mansvärderat det ordet med. "karriär", menar jag.
Tänk till, generation "zero"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar