Summa sidvisningar

fredag 25 maj 2012

Lösningen (Solution) för Sverige? Less vultures?

Hur ska de stoppas?
Hur kan det stoppas? FK som förvaltar försäkringssystemet, har blivit avstjälpningsplatsen för de gamla (från ca 40-åringar som inte pallat den globaliseringseffekt som Sverige dragits in i, eller krisar p g a jobb och barn och andra problem som den här kapitalismen orsakar.) ända tills de skrivs in på hem, som stan säkert har bråttom med, eller landet som helhet, nu när lägenheterna ska upp i pris och statsministern inte vill höja pensionerna. Nya fina lgh åt konsumenterna som kan betala, så det verkar HÄNDA något i konsumtionssörjans heliga namn.(Jag hatar den här statsministern, faktiskt.Glöm inte att han valdes av UNGDOM!)Du kan välja på 95 brödsorter i affären, men inget smakar gott. Du kan ha vänner och ingen är trofast, du kan ha barn som inte heller är trofast för det måste (jaga) vidare för att deras barn ska få vara med i sahällsmaskineriet. Ingen historia, inga mänskliga värderingar.
Jag kan inte hålla med om att SD har lösningen på dagens problem. Det är snarare den kapitalistiske svenske mannen och hans frilla, som är problemet, särskilt mannen som i valfrihetens namn (under löftet att han ska kunna förverkliga varje idé och hugskott, han har om sig själv, ska ha 95 olika arbetskrafter att välja på och 95 olika kvinnotyper MED -OCH BARNEN SKA SE SÅ FINA UT( och huset ska ha nya fasader, bara konsumtion (och ingen kan låta bli) (att konsumera)). Och mannen ska va "alltings mått" och bara han låter självsäker och påstridig nog och pekar med hela handen, så tror alla på att han kan eller vet nåt. Och sen kan han/hon, alltid gå ansvarsfri ur det hela och nästa chef tillsättas. Det är bara för sjukt snett och helt för jävligt, vidrigt och särskilt på FK har han ett helt menageri outbildade FK anställda som med nöd och näppe knappt har gått ut hemkunskapslinjen med godkänt i alla ämnen, ens. Ett helt stupidt samhälle, med generation "zero" som sitter och näbbar dumheter på svindyr mobiltelefontid och tolkar ciderhusregler. Fy f-n. Och den utslagne ska bara betala av en icke ökad inkomst till inkassobolag (fyrfaldigt och med förstörda utsikter att ens ta sig ur sin slumbostad, no matter hur många försäkringar hon har, eller hur många miljonlotterier, hon deltar i, eller hur mycket hon än förkansar sig i "trygghet") eller betala till annat otyg, för att hon/han inte hänger med i INKOMSTÖKNINGEN: (Middag, vad är det?)Stoppa prisökningar, tillåt inga sådana i allmännyttan, (detta vore folkmakt!)samt
särskilda butiker för pensionärer med modern smak och modern mat men med frysta priser, om inte inkomsterna höjs!!! Hör du det, du j-a pajasstyre i Sverige. DU kan ju också i så fall om du skulle komma på tanken, ta bort bostadstilläggsystemet och höja alla de låga pensionerna, så de kan betala hyran utan att vaktbolaget Försäkringskassan måste tillfrågas om hyrespeng, och pensionären tillfrågas om vilken hyresvärd hon bodde hos vid det ena eller andra tillfället (och gräva i en kanske smärtsam historia, som får konsekvenser i energibortfall i nuet). Alltid kommer de med sina "registerutdrag" i samband med helg eller annan högtid,  eller vid skilsmässor, dödsfall el dyl) Gamar. TVI VALE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar