Summa sidvisningar

söndag 8 april 2012

Satan

Satan högg av Jesu armar, hans ben och hans tunga, men inte hans öron. Därför hör Jesus bön, men kan ingenting göra för att hjälpa.

Det kvinnohat vi har idag och riktat mot äldre kvinnor som vill ha ett liv, är helt monumentalt. och de som hör detta och ingenting gör, är av samma monstruösa konstruktion som den i ovanstående gudsbild..

.De kan ingenting göra. De har avhuggna armar och fötter och deras tungor är förkrympta, i brist på användning, till annat än paragrafrytteri,och  registrering av mätbara faktorer (som är ekonomiska kriterier). Tillika sysslar de med  detta enda och eviga undanhållande av fakta från medborgaren, samt har en massa förväntningar att man ska vika sig för den myndiga tonen i verksamhetsutövningen (lurpasseri på medborgaren så att hon går att diskvalificera, och kasta bort ur det ena eller det andra faktiska eller uppdiktade förhållande (som enligt gudsprincipens kriterier.ska vara de enda existerande). Detta enda är det som dessa  "vassa" huvuden estimerar.

Alla vet nu att det  inte går att avvika från de 10500, per månad som är lönen för ett gammalt kvinnoliv i staten Sverige.Det går inte att ge en annan bild av Sverige än den man redan skapat oss.DET bara är, som det är.

Här slår man lika brutalt ner protester, som man gör i Mellanöstern. Vart tog Attack vägen? Inget man får nämna idag eller? Borgamumset slår sig för bröstet medan de samtidigt äger och förvaltar satanshålan, och skiter väl i att nån tonåring i förorten slår ner en gubbe och mördar honom.Bara de inte kommer in till stan och slår ihjäl dom och stjäl i deras fina affärer, så, och de får avbrott i dagskassan som de inhöstar på crap , från tredje världen. Socialdemokraterna sitter som bolagsdirektörer i bostadsbolagen.
De hyr ut lokalerna och tar dyra hyror. Och skolor och egna företagare och hyresgäster går i däck.
*Fy, perkele SATAN, vad du har förstört för oss*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar