Summa sidvisningar

tisdag 24 april 2012

Du kan ju skicka ungen hit och försäkringskassans korkade lakejer

Man undrar vilka dom är, de som "fungerar" i den utlokaliserade "trygghets"- och socialförsäkringsvärlden och vad de tjänar, men framförallt skulle jag vilja veta vad de är utbildade på De kan något om hur man ständigt stör människor i deras vardag, med påhittade krav som de jagar efter mottagare till, så mycket har jag förstått, De "kunde" däremot inte räkna ut rätt sjukpenning när jag var sjuk efter skilsmässa och jobb-förlust, flytt och skitiga städjobb. Så därför måste jag mista  H, till förmån för den nu färdigutbildade och karriär "promoted" x::et, som kunde fylla det lilla huset med stor kärring på tjocken och inte ville bli störd med "saker" från den gamla relationen Inte så lätt att styra henne "remotely" och se att hon "sköter sigg" på karlaviserat sätt (Med litet hjälp av någon slot ur advokatkåren och pengar, kirrade han väl det! Hahaha.)

. ("Det gamla Argus" och de gamla Volvo-förmännen ville se städpersonalen litet ödmjukt be, om att få tömma askfaten) Gud nåde om ett askfat råkade slinka ner som skärvor i stora sopsäcken i brådskan, när man, för att hasta vidare, måste släpa iväg vagnen till nästa arbetsyta. Om man knystade om sitt lilla sår man fått och bad om plåster så fick man skäll! Hahaha, vilket "arbetarskydd" för kvinnor). Fy f-n - men man hade ju ändå ett "nystartliv".Och man ar inte bland "männens farliga(?) (det såg faktiskt ganska lugnt ut, nå't "robotstyrt").


Kvinnor behöver inte män, så de' så, men följa deras gnällighet måste vi ändåDe unga killarna som var på "golvet", ja av dem var det väl "en" som gjorde arbetsdagen mänsklig.

 För att återgå till Reinfelds administrativa uppbåd av anställda (hypotetiskt) "hemkunskapsutbildade utan avgångsbetyg".

 De letar i gamla register med "beslut" som någon nu avliden Fk tjänsteman fattat och ber dagens halvdöda samtidslevande att "förklara" om de tagit emot en "samhällsförmån" i det eller det tidsskedet av deras liv "Ja" kanske, men jag hade inte överlevt annars (Vaf-n skulle det va' en "förklaring", eller? Ja en "förklaring", men inget "skäl", eller rättare sagt "ej enligt den och den "förordningen", s k "regeln".


Så om igen: Avskaffa bostadstilläggssystemet och höj pensionen,så kanske det blir färre bostadslösa 


 Eller "nej, förresten :Det ville" du ju inte nej. Du ville bara ha "fler (hemkunskapsutbildade), i (socialförsäkringsarbete) Undermåliga förorter och undermåliga skolor, fler vaktbolag och fler som ska administrera skiten du kreerat.
Du  skiter alltså alldeles helt och stort, i utanförskapet, eller kan faktiskt inte göra något åt det med ditt urbota dumma och rigida system: Men jag undrar då,(förstås) vad du då står och jamar om i medierna, nu då Skadan är liksom redan skedd. "Det nya arbetarpartiet", "jaha", då och de som inte är "nya arbetare", då?

"Byråkratiskt sett" så ska jag ha en låg pension och tvingas utsättas för detta sataniskt uttröttande bostadstilläggs-system Men  bostadstillägg får jag bara om jag har bostad. Om någon "tager" bostaden,vilket de vill, så jag blir "arbetstillfälle och det tycker stadscynikerna i kommunerna, med ditt goda minne, Reinfeldt, är "med beröm godkänt"..
Du saknar nog empati och skulle haft en lärlingsplats på parkförvaltningen. (Obs "inga tunga maskiner")

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar