Summa sidvisningar

fredag 23 september 2011

Om min vedervärdiga adress..

och fortsättning om styresfolket. Ni vill väl se vad folk pallar med. Drägget, som inte är så fina som ni,"anpassade", som är fullständigt över öronen upptagna, av kapitalets krav.

Jösses, vad NÄRA, att det blev turkinvasion här med. Men det är ju precis så ni vill ha det, små turkpojkar att manipulera och som springer och talar om för er hur illa det är ställt med städtanten hemma i fula områet, i fula orenoverade lägenheten .Så ni kapitalistbetjänter med eller utan, barn och man, har någon att förhöra om andras "status". Så att det blev ännu en ensamstående hynda "i det perfekta landet". En som en gång i tiden blivit med barn, preis som ni ville bli, eller skulle velat, om ni haft tid, för alla amorteringar och räntor.

Hon, den jävla hyndan i förorten, som kunde  hålla till godo, med att vänta tills ni skvallrat och lekt färdigt i bygemenskapen - och fixat, så turken kunde smita, till ett annat och varmare land.
Sen har go'a packet, en ännu sjukare kvinna att snacka skit om och ignorera. Tillika har min son MAGE att säga att det väl inte är hans sak, att kvinnor som A-L bor på Vägskälet, och att kvinnor "som jag", bor här.Gärna med litet hån i rösten, med.

 Precis som ni vill ha det, alla 45-åringa bilåkare, i er löjliga, utsmetade nonsensvärld, som ni inte vet var den kom från, eller vad den ska vara till, trots att ni från späd ålder haft fullspäckad agenda, och behärskat "aj-påddar", med alla nödvändiga "apps", sen sex månaders ålder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar